lördag 18 februari 2012

Med en bibel

En gång skrev jag i en kokbok: Läs den som en bibel, pärm till pärm men gör egna tolkningar.
Så funkar jag och mat, en insperations källa med massor av teorier, rätt och fel. Men alla recept kan man göra bättre och godare.

Jag läser massor av recept men följer dem nästan aldrig till 100%. Jag älskar att baka, laga trots att jag har en ganska dålig smakpalett att jobba med.
Ikväll tog jag tillfället i akt att ta en ny oskuld, baka källjäst bröd med smak av apelsin och morot. Det kan bli vad som helst, succé eller fjasko, det får vi se imorgon...

3 kommentarer:

  1. Det blev jävligt bra! Knaprigt men mjukt. hemligheten är att kasta in kallt vatten under brödet :)

    SvaraRadera
  2. Från en opartisk testperson: Det blev luftigt, saftigt, fröigt, fruktigt och gott som satan!

    SvaraRadera