tisdag 21 februari 2012

Lördagens bröd


Så här blev före bilderna innan brödet hamnade i ugnen.
Blev som den opartiske testaren sa: Gott.
Fick dock veta av Syrran att i orginalreceptet var det citron och inte apelsin. Så går det när man inte har recept ibland, men det är bara att prova igen. Kanske till helgen som kommer. Kan mkt varmt rekomendera att baka och kalljäsa bröd. SKÖNT med endast en jäsning och man slipper vara orolig för om vattnet har rätt temp. Och sen är nygräddat bröd jävligt gott!

Idag är min arbetesvecka över, 9pass på raken (Denna månad blev det 16dagar jobb, än så länge). Skönt att inte ha något inplanerat jobb på nästan 1,5 vecka nu. Istället på schemat står att träffa underbara vänner från när och fjärran, PLUGGA!, åka Vasan och dra en liten rehabresa till Helsingfors. Men innan allt detta blir det semlor. Jag har bakat och gjort egen pistagemandelmassa... Upp till bevis ännu en gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar